ALEXEEV VICTOR

Născut la 07 aprilie 1966 în raionul Ștefan Vodă. În trecut ofiţer-cri-minalist al Comisariatului de Poliţie Ștefan Vodă, comisar adjunct pentru activitate operativă al Comisariatu-lui respectiv.

“Stimați cetățeni români alegători, să știți că exprimându-vă votul pentru Klaus Iohannis la cererea și rugămintea acestor actori politici, ca Vlad Filat, să știți că votați pentru dezbinarea Basarabiei, votați pentru oprirea Basarabiei din parcursul său european, votați ca Basarabia să nu se mai apropie de România”

http://infoprut.ro/33908-video-victor-alexeev-daca-votati-iohannis-votati-dezbinarea-basarabiei.html

”Am fost, sunt si voi fi de acord cu refacerea unitatii neamului romanesc prin reunirea libera a Romaniei cu Republica Moldova. Mi-am asumat cu multi ani in urma si imi reconfirm cu aceasta ocazie obligatia morala si patriotica sa sustin indeplinirea revendicarilor cuprinse in Pactul pentru Basarabia, care servesc interesele statului national roman”

http://gazetadecluj.ro/candidatii-din-diaspora-isi-asuma-programul-unionist/

Unirea Moldovei cu Romania o doresc nu doar reprezentantii natiunii titular, dar si ucrainenii, rusii si “gagauzii cu mintea treaza”

http://glasul.info/2016/02/20/unionisti-gagauzi-rusi-si-ucraineni-victor-alexeev-unirea-o-doresc-si-gagauzii-cu-mintea-treaza-rusii-si-ucrainenii/

VIDEO: https://youtu.be/q43Fd2C8uUk

>>> VEZI: L E G E CODUL PENAL AL REPUBLICII MOLDOVA NR. 985 DIN 18.04.2002 /EXTRASE: TRĂDAREA DE PATRIE. SPIONAJUL/Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 2 =