BOGATU PETRU

Născut pe data de 12 iulie 1951 în oraşul Slobozia. Din 2000 este lector la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea de Stat din Moldova. Publicist. În trecut editorialist la Jurnal de Chișinău, iar din 2009 până în prezent și la postul de radio Vocea Basarabiei. A fost unul din fondatorii Frontului Popular din Moldova şi vicepreşedinte al acestei formaţiuni.

„Dacă toți românii, nu doar cei dintre hotarele țării, ar opta pentru unire, Republica Moldova cel târziu până în aprilie 2018 ar deveni o parte a statului roman”.

http://ziarulnational.md/petru-bogatu-de-ce-in-occident-se-discuta-despre-unirea-republicii-moldova-cu-romania/

„Aşa fiind, s-o spunem pe şleau, singura soluţie este reîntregirea în hotarele României”.

http://bogatu.voceabasarabiei.net/?p=1397

„Unirea celor două state româneşti e doat o chestiune de timp. De la un timp încoace, mai cu seamă din SUA, dar şi din Europa, vin semnale că cercuri occidentale influente înclină să rezolve problema Basarabiei prin reunirea acestui teritoriu cu România”.

http://www.capital.ro/rusia-isi-consolideaza-pozitiile-la-nistru-unirea-moldovei-cu-romania-ar-putea-deveni-o-prioritate.html

„Lupta pentru Europa este doar eufemismul luptei pentru unire si acest fapt devine tot mai evident. Nu am niciun dubiu ca cei aproximativ 40 la suta din cetatenii Republicii Moldova, care spun ca ar vota la un eventual referendum pentru UE, au in minte reunirea cu Romania. Procentul unionistilor pare mai mic, desigur, decat cel din Romania, dar daca il raportam la situatia de acum 10 ani, cresterea este impresionanta”.

http://www.rumaniamilitary.ro/petru-bogatu-kremlinului-ii-este-scris-sa-fie-un-paria-in-politica-mondiala

>>> VEZI: L E G E CODUL PENAL AL REPUBLICII MOLDOVA NR. 985 DIN 18.04.2002 /EXTRASE: TRĂDAREA DE PATRIE. SPIONAJUL/Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − three =